2. NÄDAL (23.02-28.02.2021)

              2. NÄDAL         

      Nädala nipp: Lehvitame kurkidele lippe!


Teine nädal on piduliku meeleoluga, sest Eesti Vabariik peab oma 103 sünnipäeva. Selle tähtsa päeva puhul ongi nipiks valitud oma kurgitaimedele sinimustvalgete lippudega lehvitamine, et nad kasvaksid rõõmsalt ja ei tunneks üksindust kui lapsed kodus pidu peavad. Meie kurgiseemned tärkasidki täpselt 24. veebruaril ja ainsad tunnistajad sellele olid meie meisterdatud rahvariietes lapsed.



 

           

         Praktilised tegutsemised kurkidega.


 Esmaspäeval ja teisipäeval kontrollisime, et kurkidel kile all piisavalt niiskust oleks. Tundus, et sooja võiks rohkem olla, sest paljud teised kurgisõbrad olid oma kurkide tärkamist juba näinud aga meil tuli veel kannatust varuda. Meisterdasime siis rahvariietes lapsed lippudega ja sättisime kurkide juurde aknale. Väga ilus oli! Ja oh seda rõõmu kui kohe 25. veebruari hommikul rohelised võrsekesed kile kergitasid. Kõik neli Alex-i kurgitaime olid tärganud ühel ajal. Eemaldasime kile ja kontrollisime niiskust. Kontrollisime, et midagi valguse ees poleks.


 
Loomulikult tõime ka Sõber Karu kurke vaatama, sest tema teab sõprusest kõige rohkem.


Reede õhtul olid kurgid just nii pikad! Ja vajasid ka pisut pritsimist, sest ees ootasid päikeselised nädalalõpu-päevad aknalaual.


Kuna see nädal oli koolivaheajanädal, siis viktoriiniküsimust me lahendada ei saanud.


Kommentaarid